Tuesday, March 09, 2010

Giveaway From New Zealand


Salam mesra buat semua..

Saya tidak pernah menyertai mana-mana contest atau giveaway sejak bergelumang dengan dunia maya ni. Jadi giveaway Nida adalah yang pertama. Walaupun mengenali  dan menjalinkan persahabatan dengan Nida hanya di alam maya, kesetiaannya dan keserasian bersama  saya  ( pernah dapat Anugerah Komentator Dis 09 ) menyebabkan saya terbuka hati menyertai giveaway sempena hari kelahirannya ini.. For you Nida..Happy Birthday! Sanah Helwah ya habibti! Kullu sanah waanti bikhair..

Syaratnya:
  1. Perlulah@wajib menjadi followers blog ini.- Yes!
  2. Letakkan blog ini dalam blog list anda.- Yes!
  3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA.- Yes!
  4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini).-Yes!
  5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.-Yes!
  6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
  7. Tarikh tutup 15 Mac 2010. - masih berbaki 6 hari..
Mereka yang bertuah akan menerima ketiga-tiga souvenir di bawah:


p/s : Terfikir jugak nak buat giveaway utk mengelakkan silaturrahim di kalangan teman2 blogger, tapi tentang apa yer?

2 comments:

Nida said...

Salam UA...

Terharunya sebab sudi join giveaway Nida ni.. terima kasih banyak2....

Semoga berjaya :)

Ummu Ammar said...

Susah tau akak nak join giveaway2 ni..tp untuk Nida..apa salahnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...