Thursday, April 08, 2010

Ketika Damai Bertamu

Salam mesra buat semua..


Seketika, petang tadi saya rasa sangat damai. Menatap landskap keindahan di depan mata.  Semangat yang hilang kembali menggebu dalam jiwa apatah lagi suara alam sekeliling seolah melagukan keasyikan dan kedamaian. Subhanallah! Begitu indah ciptaan-Mu..

Tenang sangat rasanya walaupun tujuan saya berkampung di sini bukan kerana bercuti tetapi melunaskan tanggungjawab sebagai insan pendidik. Masih di Peladang Setiu Agro Resort sehingga Sabtu dengan sekumpulan pelajar terpilih untuk program Kem Bestari Solat anjuran panitiaku. Maaf kerana terpaksa menangguhkan ziarah ke blog teman-teman mahupun membalas setiap catatan teman-teman di blog saya.

Gambar : Google

Kalau punya waktu dan buntu mana mahu bercuti, pilihlah Peladang Setiu Agro Resort sebagai destinasi anda..macam-macam ada kat sini. Klik sini untuk tahu lebih lanjut. Sehingga ketemu lagi..

18 comments:

sI tEDI said...

cantiknya.. mmg tenang pemandangan! :)

TUKANG KATA said...

TENANG SEKALI..

:)

Ibuhani said...

thanks 4 the info.....boleh jd tmpt percutian ni.....tenang n nyaman!

deena farhana said...

sgt mendamaikan :)

yatie chomeyl said...

uisssy comamnyorrrr...nanti leh la try gi sini bila2 blk bcuti kat Msia

Nida said...

Indahnya... airnya tenang, pemandangannya mendamaikan hati dan perasaan.. Subhanallah..

teenage party games said...

Wow very natural post all sharing is very beautiful and looking very best share this type of article again by again.

fa10 said...

hebatnya... siap boleh buat KBS kat resort.
Sudah hampir 3 tahun saya meninggalkan anak didik....

NURUL IZZA said...

comeynye..nati nk balik gi sanela bercuti.

p.s: akak sihat? lama xjenguk akak

TUKANG KATA said...

Salam UA..

aNDA telah menerima blogger award dari saya..

sudilah kiranya mengambil award itu..

tq!

ummumishkah said...

owh... teringat detik honeymoon hampir 7 tahun dulu... memang sini mendamaikan!

Ummu Ammar said...

Si TEDI, TUKANG KATA..

Memang mendamaikan..lagipun kt sini jauh dr kesibukan..sunyi dan tenang jer..

Kak Ani..

Datanglah bwk anak2 akak..kalau ada jodoh, bleh la kita jumpa..

Ummu Ammar said...

deena, yatie chomeyl..

Mai la sini..rasakan sendiri kedamaian itu..

Nida..

Itu baru tgk gambar..yg real lg damai dan tenang..siap dgn lagu2 alam..yg mengasyikkan..hilang stress..

Ummu Ammar said...

teenage party games..
Thanks!

fa10..

Ada sponsor lebih..tu yg berani buat kt resort..lgpun harga berpatutan dan keselesaan buat pljr itu penting..pakej - mkn, penginapan, dewan, surau dlln..cikgu2 pun tak penat sgt kena msk dan sbagainya..Alhamdulillah, berjln dgn lancar..

Ummu Ammar said...

Izza..

Akak sihat jer tp busy sikit lately..tu yg tenggelam timbul jer..

TUKANG KATA>>

Syukran sudi bg award..Insya Allah..nanti akak ambik yer..

Ummu Ammar said...

Che Sue..

Pastinya PSA Resort menyimpan kenangan terindah kan? Lgpun boleh selalu pg kan? Dekat sgt ngan rumah mak che sue..

Nadiah Sidek said...

salam kak..lamanya tak ke sini..ari tu seminggu lebih nadiah tak dpt online..huhu. akk sihat? cantik la resort tu..

Ummu Ammar said...

Nadiah..

Akak dah baca post Nadiah psl xde online tu..bleh bayangkan mcmn rindunya nak online kan..Akak sihat jer..cuma busy sikit,jengah2 gak rumah Nadiah tp x tinggalkan komen..x sempat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...