Wednesday, June 16, 2010

Creative Blogger Award


Salam sejahtera buat semua..

Budaya memberi award di alam maya ini ada keistimewaan tersendiri. Selain mengeratkan persahabatan walaupun tidak pernah bersua ia turut memberi motivasi buat pemilik blog agak terus meningkatkan kualiti karya blog masing-masing. Mula-mula dulu saya pelik juga apabila pertama kali menerima award Blog Pilihan dari akhi Rdhanz, antara teruja dan terharu, dalam waktu sama rasa percaya diri mula hadir untuk terus menambahbaik blog ini. 

Satu demi satu award yang saya terima dari teman-teman blogger membuatkan saya terharu bila diingati dan dihargai. Saya menerima dengan besar hati dan gembira, cuma apabila disusuli dengan tag ia membuatkan saya agak liat untuk melunaskannya dan mengambil keputusan 'peram' terlebih dahulu...tengoklah.. bila dah makin bertambah award..makin meninggi hutang yang perlu saya bayar..

Untuk kali ini, saya suka untuk menyampaikan Creative Blogger Award yang saya terima dari kawan baikku Ummu Mishkah. Terima kasih Che Sue..

Untuk award ini, 5 blogger terpilih berikut sudilah kiranya menerima award ni yer..yang lain jangan terasa hati pula..banyak lagi award nak saya bagi nanti..tunggu!!



 

setelah dpt award, sila buat perkara berikut yea..Syukran jazilan!!

[1]. Copy dan pastekan pada blog korang.
[2]. Buat 1 Entry Tentang Award ini.
[3]. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut.
[4]. Senaraikan 5 blogger sebagai penerima Award.
[5]. Beritahu penerima Award supaya dia tahu yang dia adalah penerima Award

6 comments:

deena farhana said...

wah..terima kasih byk2 ye kak...insyaAllah nanti dilunaskan entrinya.. :)

Nadiah Sidek said...

syukran kak! :)

Nida said...

Alhamdulillah... terujanya..hehe

Terima kasih sudi ingat kat Nida

Ummu Ammar said...

deena > Sama-sama kasih...

Nadiah > Afwan..

Nida > Mestilah ingat..krn Nida antara yg setia ngan blog akak ni..Thanks a lot!

Raja Beloot said...

aQoo nak gok...dokwi pun kat Qooo !!! hehehe

Ummu Ammar said...

Raja Beloot > Jangan la maree Tuanku..sebenarnya award itu sudah lama tempohnya..nanti hamba cari yang baru dan serahkan pada Tuanku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...