Monday, February 01, 2010

Anugerah Komentator Januari

Salam ceria buat semua yang setia,

Sungguh saya amat terharu dengan sokongan teman-teman blogger, followers, silent readers dan sesiapa sahaja yang sudi singgah di teratak saya yang tak seberapa ini. Kalau dulu, saya selalu  gak tertanya..ada tak orang yang akan baca blog saya ni agaknya?

Alhamdulillah, baru 6 bulan berblog di alam maya dengan 126 followers, bagi saya ia cukup bermakna. Syukran awi awi! ( Terima kasih banyak-banyak) atas sokongan dan perhatian kalian berikan kpd blog ini. Semakin bersemangat saya untuk  terus berkongsi ilmu, idea, pendapat, pengalaman dan sebagainya bersama anda semua..so, terus setia bersama saya..

Untuk menghargai teman-teman semua yang sudi meninggalkan coretan pada setiap catatan saya, inilah dia penerima Anugerah Komentator Januari 2010 iaitu dua orang ukthi fillah,  Nurul Izza dan Nadiah Sidek dari Lincoln, Nebraska, USA .

Dan ini dia, senarai 10 komentator terbanyak blog saya sepanjang bulan lepas.
  1. NURUL IZZA (15)
  2. Nadiah Sidek (15)
  3. Nida (14)
  4. mamalieyna (11)
  5. Ibuhani (10)
  6. Hamizah (9)
  7. teenage party games (7)
  8. yatie chomeyl (6)
  9. LiLy @ MumMyQiStInA (5)
  10. anna (4)

Syukran Jazilan! Komitmen sahabat semua sangat saya hargai dan saya kagumi, dan maafkan kelemahan saya kerana kadang2 dek kesibukan tugas membataskan saya untuk membalas coretan pada setiap post terbaru anda semua..Lagi satu, mungkin penghargaan dari saya tak seberapa, tapi harapan saya moga ia mampu memberi impak pada blog adik berdua..Selamat berkarya!

14 comments:

NURUL IZZA said...

UA: salam..hikssss..lucu ada anugerah ye? laa br 6 bulan ke? iza dh dekat 3 tahun tapi xdela ramai sgt folower.

kat Malaysia, mak ayah dan adik2 serta adik ipar selalu buka blog.jd apa2pun mesti kena update.makla selalu buka..kalau masuk opis mak buka blog dulu (nak tau cerita cucu)..

ada yang iza suka blog walking, ada yang tak sempat iza memang baca je..jarang bagi komen.sebelum ni pon, iza suka ke blog kak hani..suka baca.xpernah tinggal komen.lepas tu adala tinggal 1-2 komen..entah macam mana kak hani (duk jepun) tu terjumpa blog iza.malu pulak.

apa2pun keep writing.iza suka baca.kdg sempat bc xsempat nk tinggal komen..

p.s: terharu dapat anugerah ni..terima kasih teramat..;)) moga dipertemukan suatu masa nanti

Ibuhani said...

komen entry pd k.ani mcm bertegur sapa n menghargai tulisan seorg sahabat.....smoga kita dipertemukn satu hr nanti :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam....tahniah buat nurul dan nadiah...saya kadang2 tak sempat nak tinggal komen...al maklumla la ni student ada...ada kelas tu yg kadang2 masuk blog just baca ja...dan klik2 nuff....

mamalieyna said...

Salam Ummu..

huhu..rasa cam saya dah terjatuh carta la..^_^..ni mesti gara2 lappy kt umah rosak ni..huhu..tokleh comment latest n3 ummu..hehe..takpe still in carta! ^_^

moga terus bersemangat tuk mencorat coret eh! :)

Ummu Ammar said...

Izza..

Tahniah buat adik yg ramah tamah..

Semoga terus kekal jd juara carta bulan depan. Best jugak kalo dpt bersua suatu hari nanti..

Kak Ani..

Betul tu..walau x bersua muka tp mcm rapat dan serasi jer kan..hopefully dpt jumpa akak suatu hari nanti..

Blog akak selalu saya kunjungi..cuma lately x sempat nk catat komen..

Ummu Ammar said...

Alimaz..

Sama la kita..saya suka blogwalking dan catat komen pd blog teman2 tmasuk Alimaz..tp kdg2 x sempat nk catat komen..lg satu online lembab sgt..bleh hilang mood dibuatnya..

Ummu Ammar said...

Mamalieyna..

Patut la..lappy rosak yer..biasanya mamalieyna yg first komen pd kebanyakan entry akak..

Jgn putus asa..cuba lagi..

yatie chomeyl said...

seronok juga masuk dlm senarai top ten wpon dh corot2 jugaa hihi

Nadiah Sidek said...

yay! kali ni dapat anugerah. syukran kak :)

ummu_abdullah said...

Silent reader tak boleh la ada carta kan... ehehhe =)

Ummu Ammar said...

Tahniah Yatie..masuk dlm carta..mcm carta lagu plak ek?


Nadiah.

Mabruk a'laiki..syukran kerana sentiasa bersama..moga kekal juara utk bulan seterusnya..

ummu_abdullah,

Segannya kt ummu abdullah..blog saya br nak bernafas..tp ummu abdullah dah maju, siap ada portal lg..

Anugerah silent readers? Tgh berguru lg..

Nida said...

Salam UA..

Sekarang ni Nida busy sikit, sejak dah jadi babysitter, so tak sempat nak blogwalking sangat..

NURUL IZZA said...

eh?? maksu? jd baby sit? iza xtau pon..jrg blog wlking kt maksu.abgfiz je duk blog walking blog maksu.diala duk cite maksu buat keropokla bla bla..(suh iza buatla tu nge~~~)

Ummu Ammar said...

Nida..

Jadi babysitter? Hmm..mesti dah busy sikit kan? Apa2 pun..thanks selalu ke blog akak..

Izza,

Try la wat kepok lekor ala Lincoln plak...lps tu kongsi dgn kitaorg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...